VÁŽENÍ PRIATELIA , PODPORTE NÁS SVOJIMI 2%

Vopred Vám ďakujeme za darovanie 2% z dane pre náš klub. Budeme vďačný, keď informáciu o možnosti poukázania 2 % z dane dáte aj svojím priateľom a takto nám pomôžete rozvíjať náš klub. ĎAKUJEME !!! Údaje, kam poukázať podiel zaplatenej dane:Obchodné meno (Názov): Občianske združenie Kobudo KaiIČO/SID: 30857333 V prípade akejkoľvek otázky či potreby pomoci […]

VÁŽENÍ PRIATELIA , PODPORTE NÁS SVOJIMI 2% Read More »

SVETOVÝ DEŇ KARATE

25.októbra 1936 sa uskutočnilo v Showa Kaikan Hall, v meste Naha na Okinawe stretnutie Okinawských majstrov Karate. Cieľom stretnutia bolo zasedanie ktoré viedlo k hľadaniu spôsobu, ako rozvíjať Karate. A v roku 2005 bol deň 25. október oficiálne ustanovený ako “Svetový Deň Karate”.
Aj klub Kobudo Kai Slovakia sa pridal k projektu 100 Kata pri príležitosti World Karate Day! Ďakujeme všetkým účastníkom za nasadenie.

SVETOVÝ DEŇ KARATE Read More »

Postoje

V tradičných bojových umeniach karate a kobudo rozlišujeme mnoho postojov. Každý z postojov sa používa na niečo iné (z pohľadu sily, stability, mobility), preto je potrebné oboznámiť sa s nimi a cvičiť ich správne.

Postoje Read More »

TOGKF Gasshuku Brussel

Na seminári viac ako 100 účastníkov. Senseiovi Bakkiesovi asistovali Sensei Patrick Curinckx (7. Dan, šéf inštruktor TOGKF Belgie) a Sensei Raoul Vogel (7. Dan, šéf inštruktor TOGKF Austria), účastníci boli z Anglicka, Belgicka, Francúzska, Holandska, Južnej Afriky, Kazachstanu, Rakúska, Slovenska, Španielska a Talianska.

TOGKF Gasshuku Brussel Read More »

Návrat hore